Zaštita osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka

Slanjem upita, potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom, korisnik/poslovni partner je suglasan da dobrovoljno stavlja na raspolaganje svoje i podatke trgovačkog društva koje predstavlja ili zastupa. Korisnik/poslovni partner dozvoljava da se isti koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovara.

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o korisnicima/poslovnim partnerima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo mogućnost izbora o upotrebi osobnih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Skupljanje i obrada osobnih podataka uključuje i prosljeđivanje osobnih podataka korisnika/poslovnih partnera trećim osobama i trgovačkim društvima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Trećim osobama smatraju se sve fizičke osobe i trgovačka društva koje su neophodne za realizaciju ugovorenih poslova.

Korisnik/poslovni partner je suglasan da, u skladu s gore navedenim uvjetima, koristi osobne i/ili podatke trgovačkog društva dvije godine nakon isteka potpisanog ugovora ili duže ako je tako propisano zakonima i propisima Republike Hrvatske.

Na web stranicama u svrhu uvida u statistiku posjećenosti koristi se Google Analytics. Google Analytics omogućava uvid u posjećenost iz izvora kao što su pay-per-click mreže, e-mail marketing, display oglašavanje, web tražilice…

 

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Matilda Šnjarić
 info@muzejlike.hr
+385 (0)53 572051
Dr. F. Tuđmana 3 53000 Gospić